Uppdatering

Nu har jag dammat av bloggen och gjort lite uppdateringar här och var. Brukar ju göra det en gång om året, ungefär. Sköter denna blogg totalt motsatt alla råd om hur livet med blogg bör te sig. Framöver kommer den dock få visst liv eftersom jag här kommer publicera information om min nya bok som kommer ut i sommar på Liber. Mer information om detta kommer framöver.

I övrigt står ett val för dörren om några dagar. Spännande tider! Partierna driver valrörelse som aldrig förr. Återstår att se vilka som vinner och om några försvinner?!

Om Jenny Madestam

Statsvetare
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uppdatering

  1. Simon skriver:

    En inte helt vild gissning är att Piratpartiet försvinner. Lite trist på ett sätt för de känns mer relevanta nu när de pratar mycket om att folk ska kunna vara skyddade från övervakning på nätet än den fråga som de pratade så högt om för några år sedan, laglig fildelning. Numera har det där med laglig fildelning spelat ut sin roll i mångt och mycket tror jag. Det finns lagliga alternativ som inte kostar skjortan och de flesta anser nog numera att det är rätt rimligt att betala en mindre summa för det. Övervakning och datasäkerhet däremot känns som en betydligt viktigare fråga, och definitivt en gränsöverskridande sådan.

  2. Simon skriver:

    Jonas Sjöstedt är förresten den enda som ser lite allvarlig ut på bilderna av de olika partiledarna här ovanför. Hur kan det komma sig? Ler han aldrig på bild eller fanns det någon baktanke? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s